Contact

Meer weten?

Email: edine@en-idee.nl

Telefoon: 06-53519296

KvK-nummer: 72265329

Heeft u een idee? Wilt u samenwerken en -leren? Zoekt u meer informatie over Pedagogisch Evalueren en Verantwoorden? Of heeft u feedback? Neem dan contact op met en-idee. Ik deel graag kennis en ideeën om samen onderwijs te ontwerpen en professionele groei teweeg te brengen. Commentaren: 2
  • #2

    Jeroen (zondag, 10 januari 2021 20:23)

    Wat een mooi observatieverslag! Super bruikbaar om mijn functioneren te verbeteren. Aan zo'n verslag heb ik nou wat! Leuk dat je ziet wat ik probeer te bereiken en dat je mijn opstelling naar de kinderen toe (h)erkent.

  • #1

    Nikki T. (vrijdag, 01 januari 2021 17:05)

    Sinds februari 2020 ben ik een zij-instromer, maar eigenlijk ben ik tekstschrijver en heb de afgelopen jaren veel gereisd. Na het behalen van mijn hbo-diploma heb ik altijd gezegd dat ik nóóit meer naar school ga. Grappig hoe het leven kan lopen. Want, zo ben ik inmiddels dus niet alleen te vinden op de hogeschool, maar ook op een basisschool. Het werken als juf op een montessori basisschool vind ik fantastisch. Echter gaat het zij-instroomtraject mij niet altijd gemakkelijk af. Door al het huiswerk, de portfolio's, (landelijke) toetsen en deadlines zie ik soms door de bomen het bos niet meer en dat draagt niet bij aan mijn motivatie. Sinds een aantal maanden helpt en ondersteunt Edine mij wanneer ik dit nodig heb. Ze luistert, observeert (ontzettend handig voor wanneer de hogeschool vraagt naar bewijzen), motiveert, stimuleert én geeft nieuwe inzichten wanneer ik het zelf even niet meer zie. Dankzij Edine ben ik nu in staat om de opdrachten meer eigen te maken, zodat ik er gemakkelijker mee aan de slag ga. Helemaal top! Ik ben hartstikke blij met haar en zie mijn tweede (en tevens laatste) studiejaar een stuk zonniger tegemoet!